Gazzeli Manar'a ve Kardeşlerine Ulaştık
Ayağındaki yarayla gündeme gelen Gazzeli Manar ve kardeşlerine ulaşarak ihtiyaçlarını karşıladık.
Gazze’de yıkıntılar arasında hayat mücadelesi veren, bacağındaki açık yara yüzünden geceleri karıncaların hücumuna uğrayan ve yaşadığı ağır travmalarla gündeme gelen Filistinli genç kız Manar Berih ile ailesine Hak İnsani Yardım Derneği olarak ulaştık. Saha ekiplerimizle birlikte ailenin bulunduğu eve ziyarette bulunarak acılarına ortak olduk ve kapsamlı bir yardım gerçekleştirdik.
Acil İhtiyaçlar Ulaştırıldı
Gazze’deki imkânsızlıklar ve abluka nedeniyle temel tıbbi malzemelere, hijyen ürünlerine ve gıdaya ulaşmakta zorlanan aileye acil gıda malzemeleri, yatak ve ev eşyaları ile Manar’ın yaraları için ihtiyaç duyduğu sargı bezleri ve medikal ürünleri ulaştırdık. Kas erimesi hastası olan Dima ve işitme engelli olan küçük kardeş Maria’nın durumlarıyla da özel olarak ilgilenerek Maria’nın duymasını sağlayacak işitme cihazını temin edip taktık.
Manar Kardeşimizden Derneğimize Teşekkür Mesajı
Gerçekleştirdiğimiz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manar Berih, "Hak İnsani Yardım Derneği’ne aileme ve bana ziyarete geldikleri, bizi unutmayıp ihtiyacımız olan tıbbi ve gıda malzemelerini getirdikleri için teşekkür ediyorum" diyerek duygularını paylaştı.
Tedavi Süreci İçin Çalışmalarımız Sürecek
Hak İnsani Yardım Derneği olarak, Manar ve kardeşlerinin Gazze’deki imkânsızlıklar nedeniyle aksayan tedavilerinin gerçekleştirilmesi için de çalışacağız ve mazlum kardeşlerimizin yanında durmaya devam edeceğiz.
