• Kamu Yararına Çalışan Uluslararası İnsani Yardım Derneği
  • 0 (212) 212 51 51
  • info@hakinsaniyardim.org.tr
  • Anasayfa'ya Git
  • (212) 212-51-51
  • info@hakinsaniyardim.com.tr
Haber, Detay

400 Bine Yakın İnsana Kurban Eti Ulaştırdık

Kurban neydi? Kul olmaktı, paylaşmaktı, tebessüm etmekti...

HAK İNSANİ YARDIM DERNEĞİ olarak; bu bayramda da Moro'da, Afganistan'da, Gazze'de, Yemen'de, İdlib'de, Arakan'da, Türkiye'de ve diğer Afrika ülkelerinde bize emanet edilen Kurban ibadeti vazifelerini yerine getirmek için uzun yolculuklara çıktık.


"Kurbanını İzle" sloganıyla başlattığımız çalışmada, dünyanın farklı coğrafyalarında, din ve ırk ayırt etmeden mazlumlara, savaştan yorulmuşlara, yoksul ve kimsesizlere bayram süresince kurban etlerini teslim ettik. Kestiğimiz kurbanların videolarını hayırseverlerin telefonlarına gönderdik.


Bağışlanan kurban hisselerinden 400 bine yakın ihtiyaç sahibi istifade etti.


YETİMLER UNUTULMADI

Kurban organizasyonu yürüttüğümüz bölgelerdeki yetimleri unutmadık, kesimi ve etlerin dağıtımının yanı sıra binlerce çocuğa da bayramlık kıyafet hediye ettik. Bununla birlikte yetimhanelerimizi ziyaret ettik, Kur'an talebesi çocuklarımızla vakit geçirip yetimhanelerin bakımıyla ilgilendik.


Ayrıca ekiplerimiz yaşam mücadelesi veren mazlumların ihtiyaçlarını tespit çalışmalarında bulundu, ailelere ziyaretler gerçekleştirdi.


YARDIMLAR TAMAMLANDI

Hayırseverlerin destekleriyle 2022 Kurban Organizasyonu'nu sona erdirdik. "Kurbanını İzle" sloganıyla yürüttüğümüz yardım çalışmasında; kimsesizlerin kimsesi olmaya çalışan tüm hayırseverlere, bu kutlu yolda bizi destekledikleri için teşekkür ediyoruz. Allah hayırlarınızı kabul etsin.