• Kamu Yararına Çalışan Uluslararası İnsani Yardım Derneği
  • 0 (212) 212 51 51
  • info@hakinsaniyardim.org.tr
  • Anasayfa'ya Git
  • (212) 212-51-51
  • info@hakinsaniyardim.com.tr
Haber, Detay

Batman Alaca Köyü Okulu’nu Ziyaret Ettik

Alaca İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrenci kardeşlerimize destek olduk.

Mazlum coğrafyalarda ve Türkiye’deki sınır bölgelerimizde yaşayan çocuklara el uzatan derneğimiz, kış soğuklarının sert yaşandığı Batman’ın Alaca İlkokulu’ndaki öğrenciler için yardım kampanyası düzenledi.

Hak İnsani Yardım Derneği olarak 30 Kasım Cumartesi günü, Batman’ın Beşiri ilçesine bağlı Alaca Köyü’nde eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren Alaca İlkokulu’na ziyarette bulunduk.


Okulu Boyadık, Oyunlar Oynadık, Kışlık Paket Dağıttık

Ziyaret sırasında öğrenci kardeşlerimiz ile bir araya geldik. Sadece 2 ana sınıftan oluşan okulda, köyü analiz etme fırsatı da yakaladık. Öğrenciler ile çeşitli oyunlar ve etkinlikler gerçekleştirerek beraber güzel vakit geçirdik.

Ayrıca eğitim hayatlarına katkıda bulunmak için öğrencilerin destekleri ile Alaca İlkokulu’nu boyadık.

Ekiplerimiz, toplamda 28 öğrencinin eğitim gördüğü okulda tüm öğrencilere kışlık bot, mont, atkı ve bere ile kırtasiye malzemesi ve oyuncak dağıttı.

Öğrencilerle keyifli sohbetler ederek oyunlar oynayan Batman gönüllümüz Serkan Kılıçarslan, bu ziyaretlerin sayısını artırmak ve çocuklara en iyi eğitim şartlarını sağlamak istediklerini dile getirdi.

Okulda derslikleri de gezen ekiplerimiz, hem müdürlük, hem öğretmenlik vazifesini icra eden İdris Özdemir hocamızla görüşerek okulun ihtiyaçları konusunda detaylı bilgi aldı.


Herkese Teşekkürler

Bizleri çok güzel şekilde karşılayan İdris Hocamıza, yüzümüzden tebessümün eksik olmamasına vesilen olan minik kardeşlerimize ve yardımlarıyla bizleri destekleyen tüm bağışçılarımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Projelerimize destek olarak bugüne dek binlerce insanın hayatına dokundunuz. Ancak beraber yapabileceğimiz güzel işler sona ermedi.

Dünyanın dört bir tarafında ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan, kimsesizlerin eli olan derneğimiz, kışın zorlu şartlarında yaşayan çocuklar için bot, mont, atkı, bere, eldiven ve çoraptan oluşan kış paketi, acil yardım ve kömür desteğiyle çalışmalarını sürdürüyor.